Onze rillettes van zwart varkensvlees uit Bigorre versterken de kenmerkende smaken van dit uitzonderlijke varkensvlees uit de Pyreneeën, met de rokerige smaak van 100% natuurlijk en authentiek vlees.
Met gedroogde tomaten, verrijkt met een delicate smaak van cashewnoten en basilicum, revolutioneert de Biologische Tomatenpesto pasta's, bruschetta's of pizza's. Deze gezonde condiment, gemaakt met biologische ingrediënten, nodigt je uit voor een gastronomische reis door de Zuid-Europese keuken. De rode pesto met gedroogde tomaten is een veganistisch condiment, dat geen kaas of andere dierlijke producten bevat.
Ingrediënten: Zonnebloemolie*, gedroogde tomaten* (34%), basilicum*, zeezout, cashewnoten*, olijfolie*, geconcentreerd citroensap*. *: Producten uit biologische landbouw
Varkensvlees en vet, varkenslever 34%, EI, zout, peper, specerijen. Vlees van Franse oorsprong.
CHEF'S TIPS:
Serveer koud met brood, augurken en een beetje goede wijn…
Bij ons betekent een feestmaaltijd rauwkost en patés! De meest beroemde is natuurlijk degene die u gaat proeven: DE LEVERPATÉ!
Een kleine tip: houd het koel! Het zal altijd uw trouwste metgezel zijn voor een onverwachte borrel, een picknick, een boterham om 4 uur, een tv-plateau…
Vergeet tenslotte niet om het te serveren met zijn beste vriend, de knapperige augurk.
Onze terrine van zwart varkensvlees uit Bigorre versterkt de kenmerkende smaken van dit uitzonderlijke varkensvlees uit de Pyreneeën, met de rokerige smaak van 100% natuurlijk en authentiek vlees.
Varkensworst uit Frankrijk, natuurlijke darmen, zout, peper.
KOKS TIPS:
Kook ze met doperwten, je zult er versteld van staan!
Ik geniet ervan met een Minervois of een Corbières.
Als fan van worst heb ik besloten ze ook in een pot te bereiden.